Julkänslan som regnade bort...

Det var riktigt skitväder idag och julkänslan infann sig inte. Och marknaden i stan var riktigt kass faktiskt, vi gick en liten sväng och tänkte sedan sätta oss och fika men istället så köpte M och J och Alexander med sig go fika och så åkte vi hem till oss. Var faktiskt riktigt mysigt och när man fick tända ljusstaken och dricka lite glögg så kändes det advent faktiskt.

Och så har vi ju varit och simmat, gick lika bra som vanligt och Lukas var helnöjd. Han är alltid tyst när han är i duschen och omklädningsrummet, han sitter bara och tittar på dom andra runtomkring. Är roligt att se honom och se hur han funderar, våran lilla sötnos.

Imorgon är det dags för BVC och jag tror faktiskt att det är något sorts hörselprov. Ska nog fråga våran sköterska om några saker, man har ju lite funderingar om det mesta faktiskt och det är skönt att få fråga en sköterska på BVC. Och så blir det ju vägning förstås, ska bli skoj och se hur mycket han har gått upp i vikt. Inte så mycket tror jag men vem vet?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback