Fars Dag



Visst är Lukas fin idag? Ny body är inköpt dagen till ära och nu ska vi duka fram frukost till farsan. Present köpte han till sig själv igår och det fick bli årets farsdags-present.

Själv köpte jag lite mer saker till min renovering och nu är det en variant av anslagstavla i köket som står på tur! Kommer nog blir toppen när det är klart och framöver tror jag även Lukas kommer gilla den.

men nu, frukost!


Kommentarer
Postat av: Vanja

Absolut, han är värsta fina killen idag

Postat av: Anonym

Så här mot jul passar det ju perfekt att få gratis presentkort, Om du blir medlem på Supergratis via denna länk så kan du samla ihop poäng ( till exempel så kan du klicka dig in på olika hemsidor och så får du poäng). Dessa poäng kan du sedan kan växla in mot presentkort i en massa olika butiker, lotter,biobiljetter,en ipod shuffle och mycket mer helt gratis: Glöm inte att aktivera kontot via din mail!

http://www.SuperGratis.se/?r=50207



På gratismode.se så kan du få hem gratis presentkort till en massa olika butiker, biobiljetter eller varför inte växla in en trisslott. Bara genom att enkelt samla poäng som du sedan växlar in så kan du få något av dessa grejer helt gratis hem i brevlådan:) Klicka här för att bli medlem, och du glöm inte att aktivera ditt konto via din mejl.

www.gratismode.se/?c=1389



Hoppas du får en bra söndag:)

2008-11-09 @ 17:30:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback