6 veckor gammal idag

jepp, idag blir han 6 veckor gammal och det är otroligt vad fort tiden går. Älskar att få vara hemma med honom än fast det inte alltid är så lätt. Han har hamnat i någon konstig period då han bara vill skrika och äta. Nja, kanske inte bara så men nästan. Han kan äta och äta och äta hela tiden. Och så är han så trött att han somnar så fort han äter och så går cirkeln runt.

Ska på läkarundersökning på onsdag, den första sedan vi kom hem och då får man väl passa på att ställa massa frågor. Men jag är inte orolig över honom men det är inte roligt när han skriker. Huva vad det gör ont i hjärtat då!

Våren har kommit ordentligt här, vi har inte hunnit kratta ett enda löv men nu skiter vi i det utan vi klipper gräsmattan så får vi se hur det ser ut. Mycket jobb är det och tyvärr hinner man inte mycket när Lukas är som han är. Klagar inte men skulle gärna vilja hinna fixa lite grann ute i trädgårn.

Just nu sover han och det är härligt. Så fort han vaknar ska jag dränka in hans huvud med olja och sedan dra på en mössa. Han har fått JÄTTEmycket skorv och vi ska försöka ta bort det. Får se om det funkar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback