Vaken Lukas

Flera kvällar i rad har Lukas vaknat en tag efter han har somnat och vill inte somna om. Han är klarvaken och är vaken i ca 2 timmar tills vi går och lägger oss. Han ligger då emellan oss och busar och håller på. Sedan när vi släcker så slocknar han väldigt fort. Vet inte vad han håller på med men det är väl en fas han går igenom.

Han har i flera månader nu sovit tre gånger per dag och så sover han ca 40minuter per gång. Nu börjar det märkas på honom att han vill vara vaken längre och längre. Han verkar dock inte vilja sova längre när han väl sover, tyvärr.

Det är kul att se hur han ändras och vilka ideér han får för sig ibland. Idag har han fått en ny tröja med posten. Det är hans söta moster
Carola som har köpt med sig en tröja från Malta när hon var där och den är superfin. Lukas gillar färgerna och figurerna!


Kommentarer
Postat av: Kimpeluur

Ååh söte Lukas <333

angående kommentaren om mickis hår, så lätt att jag ska fixa dig när ni gifter er :D haha. vi ska få lära oss att sminka brudar senare också. ska bli roligt! Saknar er <333

Postat av: Lola

Hej där!!



Så söt han blev då. Var lite orolig över storleken men det satt ju ganska fint. Åh guu va jag saknar er nu. Längtar som bara den till julen, tur att den snart är här...=)



Massa kramar till er alla

2008-12-10 @ 21:21:30
URL: http://katastrofen.blogg.se/
Postat av: Elin

Vad söt han är!

Mysig blogg du hade!

Trevlig kväll!

2008-12-14 @ 20:12:21
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback