Lukas-uppdatering

Ja Lukas har hunnit bli 8 månader nu och man fattar inte hur fort tiden går. Förstår inte hur han kan ha varit en liten bebis, man glömmer så enormt fort.
Lillkillen väger iallafall 12 440g nu och är ca 74 cm lång, vet dock inte hur mycket jag litar på längden för hon är inte så noga när hon kollar den. Han vägrar krypa men han har börjat slänga sig på magen när han sitter och sitter det gör han väldigt stadigt. När man sätter honom i sin säng så försöker han sätta sig upp på benen också så vi kommer säkert vara tvungna att sänka botten snart.
Maten börjar bli mycket bättre också. Visst, han kan få sina fix då han vägrar äta minsta lilla bit men lite grann går oftast bra. Och han blir mer och mer matglad vilket är skönt, då vet man att han får mat i sig.
4 små gaddar har han i munnen nu och han dregglar enormt mycket, tur vi har några dreggellappar så vi kan byta dom då och då.

Svårt att veta vad man ska skriva, för mig är ju allting vardag men för dom som inte träffar honom så ofta är det ju inte lika självklart allting. Men en glad kille är det iallafall, är bara ledsen när han vill något speciellt och det går över fort. Lite mammig är han dock just nu, kan inte gå alltför långt innan han gråter. Men sitter han i gåstolen här hemma så springer han iväg och bryr sig inte om vart jag är.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback