Dom två första veckorn!

dom började lite jobbigt på grund av att han lurade oss med amningen. Lukas har visst ett litet knep att slänga upp tungan i gommen och då kan han inte få i sig maten. Men suger gör han så han lurar oss. Tog några dagar innan vi fattade att allt inte var som det skulle så jag ringde in och vi fick komma in.

Visade sig att han gått ner för mycket i vikt och även dragit på sig lite gulsot så vi blev inlagda en natt på BB. Kändes mest bara skönt för då visste vi att vi skulle få hjälp.
Men det var inte det lättaste, två barnmorskor kämpade i ca 10 minuter dom två första gångerna och visst, till slut så tog han bröstet men det var kämpigt. Slutade med att dom till slut var och hämtade ett mellanlägg, en liten napp, som vi använder. Den är så pass lång att han inte kan lägga för tungan.

Nu vet vi att han får mat i sig och att han mår bra och efter första natten var det en helt annan pojke vi hade. Trodde nästan dom bytt ut han på bb! Så nu vet man hur det ska vara, det ska vara en glad liten kille!


Så nu är det bara rutiner som ska läras in och så ska vi lära känna varandra. Jobbigt ibland men samtidig så älskar man varje sekund av det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback