tummen upp för vattengympa!

var riktigt härligt med vattengympa, ska verkligen fortsätta. Tråkigt dock att jag inte känner något idag, vill ju ha träningsvärk!
Märkte när vi kom dit att det var väldigt mycket gamlingar. Hon vi pratade med på söndagen sa att pensionärerna tränade på vardagsmornar så vi fattade inte riktigt. Visade sig att första passet är ett lugnt pass och att passet som är senare är ett lite tuffare pass. Tråkigt att det var så, betyder att man måste träna mellan 20.30 och 21.15! hade varit skönt att få träna tidigare. Men kände inte riktigt att man fick ut allt man ville av passet. På onsdag är det ett medel-pass.
verkar dock som att det är mest gamlingar som är där och tränar. Vi såg gruppen som skulle gå på senare passet och dom var inte i vår ålder direkt. Och sedan hörde vi många av tanterna säga att dom skulle gå på onsdag!

ha ha, men men, bara man får sin träning så!

igår efter jobbet var jag och ted ute och letade tapeter. Jag är ju lite snål av mig och vill inte köpa den dyra (men absolut snyggaste) tapeten som finns på Fresks. Den kostar ca 350kr per rullen och det finns billigare för 100kr. Men då mycket fulare. Efter 5 affärer bestämde ted att vi skulle unna oss den dyrare, det behövs ju ändå bara 1 enda rulle och då blir det inte så dyrt!
får se om vi inhandlar den ikväll!

nä, ska jobba

i´ll be back...

Kommentarer
Postat av: Ida

Ja tapeter kan vara svindyrt. Jag undrar om ni skulle kunna fara in på barnens hus och köpa en tyghjälm (mjukhjälm) till Neo och ta med upp när ni kommer? Han ramlar hela tiden nu, och det känns inte så kul när han slår bakhuvudet. Kram

Postat av: Vanja

:) Kul !
Jadu , annars är det faktiskt topppen. Förutom att jag håller på bli förkyld
- sakta men säkert. Systersönerna och syrrans man är förkylda, och på dagis går förkyldning, så det är en tidsfråga. Men jag jobbar på, har jobbat varje dag i snart 2 veckor (för 2.5 veckor sedan blev jag inskriven vikarie) så det bara "regnar" in jobb... v 38 och 39 jobbar jag heltid på dagis... Så det funkar
:)

2007-09-04 @ 18:55:07
URL: http://vanjaemilia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback