Igår blev det tapeter!

men blä vad dyrt det är. Vi har alltså varit runt i varenda affär som säljer tapeter och försökt hitta en helsvart tapet. Inget mönster eller nyanser utan helt svar. OMÖJLIGT! Tills vi gick på den dyraste affären i hela sundsvall och självklart hittade vi där. tänkte köra budget varianten och måla men kära sambon tyckte inte det skulle vara fint utan tyckte att vi skulle unna oss att köpa den än fast den kostar 270kr per rulle!!!!!!

jaja, som ted sa. Vi får ju precis som vi vill iallfall. Och det är ju sant, men känns så himlans dyrt. Den mönstrade kostade 350kr per rulle. Ja en sak är säker. Inga fler dyra tapeter. Jag tycker tex Rusta har HUR snygga tapeter som helst så jag kommer definitivt handla där nästa gång!

igår var det idol och jag satt ju självklart bänkad. ÄLSKAR idol och speciellt dom här första programmen. Men passade samtidigt på att tvätta fönster, måste ju få dom färdiga!

nä, ska nog fika snart.

i´ll be back...

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag skulle få låna en "hjälm" av Jenny H om dem hittar åt den. Så kommer ni inte hem till helgen så kan ni lugna er med att köpa den, hör av mig till veckan hur det går. Nä ni måste ta och komma hem snart. Vi har packat ihop lite grejer som vi inte har användning av och ingenstans att ha, så ni får gärna låna det. Kram kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback