Billös och höststädning

är utan bil i helgen, har lånat ut den till erik och ewe som skulle åka hem. Vi funderade på att åka med hem men vi skulle inte åka förrän vid 12 idag så vi stannade hemma istället. Måste ta tag i höststädningen.

Var ute och plockade bort lite växter och grönsaker som inte kommer ge någonting. Det är ju nästan minusgrader här nu så då går det inte så bra för grönsakerna. Bara värmen håller sig i växthuset. Vi har ju äntligen fått en melon så det skulle vara skoj om den klarade sig. Vindruvor äter vi för fullt nå och dom är goooooda!

har börjat rensa bland en massa småsaker man har liggande. jag måste få ordning på alla papper och har köpt massa pappers-lådor på ikea så nu ska det bli ordning och reda. Finally!

i veckan ska vi ut och köpa tapeter och änligen fixa till sovrummet. golvet kanske vi väntar med, vi får se. Känns som om tapeterna är det viktigaste. Men då måste garderoberna ut och byråer måste inhandlas. Hade tänkt åka och kolla på sånt idag men kom ju på att vi inte har någon bil. Snacka om att man känner sig handikappad utan bil

Nä ska nog städa lite mer

i´ll be back...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback