Ultraljudet

Ja, äntligen var det då dags för ultraljudet. Snacka om att man var nervös. Vi kom dit och började undersökningen på en gång.
Från första stund vi såg bebisen var man helt förundrad. Kan fortfarade inte fatta att det vi såg på skärmen var det som hände i magen. Svårt att fatta att den är i magen, speciell när man ser hur den sparkar och far runt men man känner inget!

Ja, for omkring gjorde den. Ville inte alls ligga still utan slängde med armar och ben hela tiden. Men det var skönt att se att den rörde på sig. Kunde ha legat där hur länge som helst, men det får man ju inte.

Vi fick veta vilken vecka vi är i och vilket datum om blir beräknad födsel. Är ida idag i vecka 18 (17+1) och beräknad födsel blev den 9 april. Ha ha, det är 365 dagar på ett år och så lyckas vi träffa T:es födelsedag! Men vilken present det skulle bli isåfall!
Barnmorskan sa till honom att för din skull hoppas jag att en inte föds då för då kommer du aldrig mer vara den som betyder mest denna dag! ha ha, kan nog stämma. Men hur troligt är det att vi får på just den dagen, läste någonstans att det är endast 4% av alla födslar som blir på exakt den dagen, dvs beräknad födsel.

image137

Inte den bästa bilden, har ingen scanner så jag fick ta kort med digitalkameran. Men man ser att det är en liten en iallafall!


Kommentarer
Postat av: anki och kevin

Det var roligt att se bebisen, kevin tyckte det är gulligt att sen den så på bild. Ta hand om er alla tre vi hörs tänk om den kommer den 9 april det skulle vara roligt men ändå tråkigt för det är ju roligt med en egen födelsedag. må så gott vi hörs.
kramar från anki och kevin

2007-11-03 @ 08:55:14
Postat av: Jenny Hamberg

Åhhhhh så roligt!
Hehe.. tänk om d blir samma dag.. helt otroligt egentligen! Här är d alldeles vitt ute idag. =) verkar som vintern är på väg. Hoppas ni får en härlig helg. Kramar Jenny o W

2007-11-03 @ 09:22:24
Postat av: Ida

Åh så underbart, snart kommer du nog börja känna sparkarna också :)

Postat av: jenny

re: anki och kevin
Va skoj att kevin har sett kortet. Men som sagt, mest troligt så går man väl över och då blir det inte på hans födelsedag.

re: Jenny Hamberg
ja, det var en helt underbar känsla. Här har det också snöat så det är vitt ute. Trevlig helg på er, kram kram

2007-11-03 @ 15:05:52
URL: http://ternestael.blogg.se
Postat av: Vanja

Nääää va kuuul! En bild på FASTERS plutt :)
(observera faster, jag ska bli faster för första gången, WIIIIIEEE ;) )

2007-11-03 @ 18:57:01
URL: http://vanjaemilia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback