helgens bravader

sitter i stolen på jobbet och försöker att inte röra mig allt för mycket! Det känns att jag inte har åkt skoter på ett tag.

Men jävlar så roligt man har haft det, och vi kunde inte ha haft bättre tur med vädret! Kanan gjorde gott intryck på oss.

Vi kom dit på fredagen och drog en suck, det var huuuuuur mycket snö som helst och eftersom stugen ligger ca 30meter från vägen var det bara att börja köra upp stig med skotern. Så det första man gjorde var att dra på sig stövlarna! Sedan in i stugan och elda så värmen kom igång. Vi var först tid och det var skönt, då han man paxa säng (ha ha ha) och bädda innan stugan blev full.

Vi tog det lugnt på fredagen och på lördag klockan 06.30 (jag skämtar inte) steg vi upp för att äta frukost och sedan bege oss ut! Det tog ca 30 minuter och sedan satt vi i snön, skotern hade grävt ner sig! Men alla körde fast under dagen så det var inget ovanligt.
Efter en liten stund var man uppe på fjället och det är så härligt. Dock blåste det lite mycket men det finns nästan inget härligare än att få köra skoter på fjället!

Sedan blev det varm choklad och mintuu , och då kom värmen!

Sedan bastade vi på kvällen och drack hot shots och hade det mysigt! Helgen var riktigt lyckad men man är slut. Tack snälla Erik som körde hela vägen, då kunde man passa på att sova!

Kort kommer att läggas upp, har ju tyvärr inte internet hemma så det blir lite svårt att komma åt dom men kanske far förbi erik och ewe en sväng i veckan!

--------------
i´ll be back....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback