Underbara sol

     

idag har solen lyst och det har varit riktigt varmt! dagen spenderade vi ute vid havet och har legat på klipporna och blivit brun! finns det något bättre sätt att spendera en söndag på?
Hade aldrig varit ute på Spikarna (som det kallas) och det var hur fint som helst. När man kom ut det kändes det som om man kom till en gammal fiskeby. Tänk va lyxigt om man fick ha en liten stuga där ute, ännu en dröm att lägga på högen


vi såg två filmer hemma hos Jenny i fredags, först Azumi och sedan Music and Lyrics. Azumi är en japansk film som är en blandning av komedi och Matrix. Det var faktiskt bra, ingen film som jag hade valt själv så det var faktiskt roligt.
Music and Lyrics var helt underbar, men det är alla sådana filmer. Riktigt rolig så den kan jag tipsa er att se.

och snacka om att jag blev imponerad av hennes hus! dom köpte det för ca 3 år sedan och det var ett renoveringsobjekt. Dom är inte klara men har gjort mycket. Dom älskar och se film och deras tv-rum är gjort för film. Dom har en bioduk på väggen och världens skönaste soffa. Vi hade det toppen helt enkelt!
Var inte hemma förrän 12 på natten och då var huset tomt när jag kom hem. Men hade inte så svårt att lista ut var sambon var. Han var hos Erik och Evelina, eller egentligen satt dom hos deras nya grannar.

Jättetrevliga grannar har dom fått och det måste vara jätteroligt att få grannar i samma ålder. Det saknar vi faktiskt. Och dom hade också renoverat sitt hus (jättesnyggt). Börjar känna mig stressad nästan! nä, skämtar bara. det får ta den tid det tar för oss.

i lördags var vi på dans här i matfors. Tyvärr var den en dans som var så smockad att det gick inte att dansa. Det fanns inte heller något öltält så man hade inget annat att göra än att sitta där vid dansen. Och till råga på allt så kostade det 130kr att gå in! jag tror inte att jag går dit igen!

i´ll be back!


 


Kommentarer
Postat av: Vanja

Tack tack :) Det är galet att jag blir 08:... Hehe, men spännande :)
Nej men guuud vad härligt, vi har skitväder så det stinker om det. jag är så less! men sommaren kommer åter igen imorrn, har pappa sagt... vi får väl se hur det blir med den saken :) Hur är det att vara back to work nu efter semestern då? :) kram

Postat av: sara

ja trevliga kompisar hade erik och evve också!!!!!

2007-08-05 @ 21:46:27
URL: http://isalindstrom.blogg.se
Postat av: Sofi H

Jamen visst, Harry är bara fööör underbar. hi hi.
jag kan inte låta bli, så jag måste köpa den engelska utgåvan så fort den kommer.. kan helt enkelt inte vänta på den svenska :-)
har alla på svenska och några på engelska, men ska väl införskaffa dem alla inom en SNAR framtid ^^
kul att kunna ta fram o läsa när man känner för det.
jag kan säga så mkt som att du nog inte ska fundera så mycket över VEM som ska dö..
Gör om tanken till, VILKA ska dö! :p
Mer än så kommer jag aldrig avslöja, men boken är grym. Har dock inte haft så mkt tid att läsa så jag har en bra bit kvar. inte för att jag är ledsen över det direkt, jag vill inte den ska ta slut :P
Allt väl annars?

2007-08-06 @ 08:57:59
URL: http://sofih.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback